Graphius Jobs

een bedrijf met toekomst

Duurzaamheid

We Make Your Print Work​

Duurzaam produceren

De aandeelhouders geloven dat centralisering, industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheid is om een grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een globaliserende economie.

De sterke groei van Graphius Group is het resultaat van een langetermijnvisie van de aandeelhouders en een sterk engagement op vlak van duurzaamheid.

Graphius Group streeft naar duurzame productie

 

Graphius Group is zich ervan bewust dat zijn activiteiten het milieu kunnen beïnvloeden. Daarom gaan we zeer strikt om met alle normen en verordeningen en trachten we alle negatieve effecten te minimaliseren.

Graphius investeert steeds in duurzame ontwikkelingen en meer bepaald in een milieuvriendelijke productie. Dit doen we door bewuste keuzes te maken in elke stap van het productieproces. We investeren in hoogtechnologisch materiaal om efficiënter en meer duurzaam te produceren. 

Transparante communicatie

 

In ons duurzaamheidsrapport brengen we tweejaarlijks verslag uit over onze werking en over onze aangehouden inspanningen om onze positieve invloed op het leefmilieu en op mensen te  vergroten en onze negatieve te verminderen. Als toonaangevende speler in de grafische sector willen we een voortrekkersrol spelen en blijven spelen. We willen binnen onze mogelijkheden maximaal bijdragen aan het realiseren van de Sustainable
Development Goals.

Kunnen We Ergens Mee Helpen?

Niet zeker waar te beginnen?  Of een concreet plan en op zoek naar een partner?  Neem gerust contact op. We helpen met plezier verder.