Graphius Jobs

ESG Workshop

Vorige week organiseerde Graphius een inspirerende ESG-workshop en dit bleek een groot succes!

Bij Graphius geloven we in het delen van kennis en ervaringen om anderen te inspireren en te informeren. Ons initiatief om een ESG-workshop te organiseren werd dan ook warm onthaald door alle deelnemers.

Tijdens de workshop verdiepten we ons in essentiële ESG-concepten en het bleef niet bij informeren en inspireren – we ondernamen actie! Er werden ideeën en ervaringen uitgewisseld tussen de deelnemers, waardoor iedereen voldoende voer had om positieve veranderingen door te voeren.

Na de workshop konden de deelnemers genieten van een verhelderende rondleiding op onze site in Gent. Hartelijk dank aan alle enthousiaste deelnemers!

Share:

More Posts

Let’s meet at BrauBeviale!

Nog enkele weken en het is zo ver, BrauBeviale 2023 komt eraan. Van 28 tot en met 30 november 2023 komt de sector samen voor ’s werelds

Duurzaamheid als leidraad

Ons nieuwe duurzaamheidsverslag ligt in de schappen. Graphius Group heeft de afgelopen jaren haar groei geconsolideerd en een belangrijk aspect binnen dat proces was duurzaamheid.

Nieuw bij Graphius Gent

De automatisering bij Graphius Group zet zich verder. Sinds kort loopt er bij Graphius Gent een geautomatiseerde verpakkingslijn voor hardcoverboeken. Deze bestaat uit twee verschillende

Send Us A Message