Graphius Jobs

een bedrijf met toekomst

Missie, visie en waarden

Een duidelijke missie

Ondernemen met een doel

De aandeelhouders geloven dat centralisering, industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheid is om een grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een globaliserende economie.

De sterke groei van Graphius Group is het resultaat van een langetermijnvisie van de aandeelhouders en een sterk engagement op vlak van duurzaamheid.

01

Doel

We hebben de ambitie om een toonaangevende producent van drukwerk te zijn met een sterke specialisatie in boeken, catalogi, magazines, labels en vouwkarton.

02

Middel

We investeren gericht in innovatieve toepassingen om een antwoord te bieden op de vraag van morgen.

03

Voorwaarde

We vinden het van belang onze financiële positie gezond te houden maar anderzijds kansen te bieden aan onze medewerkers, leveranciers en de omgeving waarin we actief zijn om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

"We hebben de ambitie om een toonaangevende producent van drukwerk te zijn."

Denis Geers - CEO Graphius Group

Onze visie

Wij streven er voortdurend naar om een meerwaarde te creëren voor onze klanten, de medewerkers en de omgeving waarin wij opereren. Dat komt tot uiting in onze dagelijkse manier van werken: Wij besteden veel zorg aan het milieu en investeren veel in innovatie.

 

Alle investeringen worden dan ook gedaan vanuit een langetermijnvisie waardoor de klanten kunnen ondernemen met een bedrijf met een toekomst.

Graphius Group neemt verantwoordelijkheid

Onze Waarden

Streven naar positieve impact

Wij voelen ons betrokken en verantwoordelijk bij alles wat we ondernemen. Het vertrouwen dat anderen ons geven, moeten we dag na dag blijven verdienen. We moeten kunnen waarmaken wat we verkopen. We houden ons dan ook steeds aan onze principes: 

  • Enkel streven naar zaken die goed zijn voor de medewerkers, het bedrijf, de klanten en de omgeving.

  • Oprecht, correct en eerlijk handelen

  • Elkaar respecteren en samen resultaten boeken

  • Ruimte creëren voor de diversiteit van mensen

  • Handelen met visie op lange termijn
Knipsel