Graphius Jobs

Geert Gielen aangesteld als Algemeen Directeur Graphius Gent

Sinds 1 maart neemt Geert Gielen de algemene leiding van Graphius Gent op zich.

Geert woont in Gent, is burgerlijk ingenieur van vorming en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de grafische sector, voornamelijk in industriële rotatiedrukkerijen. Zo heeft Geert lange tijd bij Concentra directiefuncties uitgeoefend, was hij de laatste 10 jaar CEO van Mercator Press in België en voerde hij voor de groep Koninklijke Drukkerij Em. De Jong diverse managementopdrachten uit bij onder andere Janssen Pers Rotatiedruk (NL), Imprimerie Casterman (B), Dessain (B) en Jungfer Druckerei & Verlag (D).

Vanuit die ervaring binnen de industriële omgeving van een grotere rotatiedrukkerij, zal Geert streven naar verbetering en industrialisering van diverse processen welke de kwaliteit, leadtimes en service zullen ten goede komen.

Geert.Gielen@graphius.com, tel direct : +32 9 218 08 46

 

 

 

 

Share:

More Posts

ESG Workshop

Vorige week organiseerde Graphius een inspirerende ESG-workshop en dit bleek een groot succes! Bij Graphius geloven we in het delen van kennis en ervaringen om

Duurzaamheid als leidraad

Ons nieuwe duurzaamheidsverslag ligt in de schappen. Graphius Group heeft de afgelopen jaren haar groei geconsolideerd en een belangrijk aspect binnen dat proces was duurzaamheid.

Nieuw bij Graphius Gent

De automatisering bij Graphius Group zet zich verder. Sinds kort loopt er bij Graphius Gent een geautomatiseerde verpakkingslijn voor hardcoverboeken. Deze bestaat uit twee verschillende

Send Us A Message