Graphius Jobs

London Calling

Groot nieuws! Voortaan vindt ook het Londense Park Communications, een van de meest gerespecteerde en milieuvriendelijke drukkerijen van het Verenigd Koninkrijk, onderdak bij Graphius Group. CEO Denis Geers ziet het als een opportuniteit volledig in lijn met de langetermijnstrategie:

“Wij hebben de ambitie om onze activiteiten in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk uit te breiden. Met de overname van Park openen we een nieuwe toegangspoort tot het Verenigd Koninkrijk en willen we ons daar richten op lokale productie, waarbij milieuvriendelijkheid maar een van de voordelen is. Er is verder veel knowhow bij Park die Graphius kan helpen en vice versa. Samen zullen we dus groter zijn dan de som der delen. ‘Eén plus één is gelijk aan drie’.”

 

 

Share:

More Posts

Het wandelboek van Sven Ornelis

We lieten het eerder al vallen, maar nu komt de productie wel heel dichtbij. Het wandelboek van Sven Ornelis wordt binnenkort bij Graphius gedrukt.  

Nieuwe pers bij PPO

Goed nieuws bij PPO Graphius! De eerste prints zijn zojuist van onze nieuwe Heidelberg Speedmaster XL 106 pers gerold. Deze vervangt een oude pers en

Send Us A Message