Graphius Jobs

London Calling

Groot nieuws! Voortaan vindt ook het Londense Park Communications, een van de meest gerespecteerde en milieuvriendelijke drukkerijen van het Verenigd Koninkrijk, onderdak bij Graphius Group. CEO Denis Geers ziet het als een opportuniteit volledig in lijn met de langetermijnstrategie:

“Wij hebben de ambitie om onze activiteiten in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk uit te breiden. Met de overname van Park openen we een nieuwe toegangspoort tot het Verenigd Koninkrijk en willen we ons daar richten op lokale productie, waarbij milieuvriendelijkheid maar een van de voordelen is. Er is verder veel knowhow bij Park die Graphius kan helpen en vice versa. Samen zullen we dus groter zijn dan de som der delen. ‘Eén plus één is gelijk aan drie’.”

 

 

Share:

More Posts

ESG Workshop

Vorige week organiseerde Graphius een inspirerende ESG-workshop en dit bleek een groot succes! Bij Graphius geloven we in het delen van kennis en ervaringen om

Duurzaamheid als leidraad

Ons nieuwe duurzaamheidsverslag ligt in de schappen. Graphius Group heeft de afgelopen jaren haar groei geconsolideerd en een belangrijk aspect binnen dat proces was duurzaamheid.

Nieuw bij Graphius Gent

De automatisering bij Graphius Group zet zich verder. Sinds kort loopt er bij Graphius Gent een geautomatiseerde verpakkingslijn voor hardcoverboeken. Deze bestaat uit twee verschillende

Send Us A Message