Graphius Jobs

Overname Drukkerij Lowyck uit Oostende

Etiglia breidt uit: Graphius Group versterkt haar label- en vouwkartondivisie met de overname van Drukkerij Lowyck

Graphius Group versterkt haar positie in de markt van de vouwkartonnen verpakkingen dankzij de acquisitie van Drukkerij Lowyck in Oostende. Deze drukkerij realiseerde de laatste jaren een forse uitbouw in industriële kartonnageactiviteiten voor zowel food als non-food.

Denis Geers,  CEO Graphius Group: “De overname van Lowyck is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van Etiglia. Voortaan kunnen we de integrale productie van vouwdozen in huis waardoor we naast een forse uitbreiding van onze productiecapaciteit een betere service kunnen bieden aan onze klanten.”

De site in Oostende blijft operationeel onder leiding van Steven en An Lowyck en alle verwerking van vouwkarton van de groep zal daar worden gecentraliseerd onder de vlag Etiglia Packaging. Voortaan heeft Etiglia twee productiesites, Etiglia Labels in Beersel en Etiglia Packaging in Oostende.

Share:

More Posts

ESG Workshop

Vorige week organiseerde Graphius een inspirerende ESG-workshop en dit bleek een groot succes! Bij Graphius geloven we in het delen van kennis en ervaringen om

Duurzaamheid als leidraad

Ons nieuwe duurzaamheidsverslag ligt in de schappen. Graphius Group heeft de afgelopen jaren haar groei geconsolideerd en een belangrijk aspect binnen dat proces was duurzaamheid.

Nieuw bij Graphius Gent

De automatisering bij Graphius Group zet zich verder. Sinds kort loopt er bij Graphius Gent een geautomatiseerde verpakkingslijn voor hardcoverboeken. Deze bestaat uit twee verschillende

Send Us A Message