Graphius Jobs

Overname Drukkerij Lowyck uit Oostende

Etiglia breidt uit: Graphius Group versterkt haar label- en vouwkartondivisie met de overname van Drukkerij Lowyck

Graphius Group versterkt haar positie in de markt van de vouwkartonnen verpakkingen dankzij de acquisitie van Drukkerij Lowyck in Oostende. Deze drukkerij realiseerde de laatste jaren een forse uitbouw in industriële kartonnageactiviteiten voor zowel food als non-food.

Denis Geers,  CEO Graphius Group: “De overname van Lowyck is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van Etiglia. Voortaan kunnen we de integrale productie van vouwdozen in huis waardoor we naast een forse uitbreiding van onze productiecapaciteit een betere service kunnen bieden aan onze klanten.”

De site in Oostende blijft operationeel onder leiding van Steven en An Lowyck en alle verwerking van vouwkarton van de groep zal daar worden gecentraliseerd onder de vlag Etiglia Packaging. Voortaan heeft Etiglia twee productiesites, Etiglia Labels in Beersel en Etiglia Packaging in Oostende.

Share:

More Posts

Het wandelboek van Sven Ornelis

We lieten het eerder al vallen, maar nu komt de productie wel heel dichtbij. Het wandelboek van Sven Ornelis wordt binnenkort bij Graphius gedrukt.  

Nieuwe pers bij PPO

Goed nieuws bij PPO Graphius! De eerste prints zijn zojuist van onze nieuwe Heidelberg Speedmaster XL 106 pers gerold. Deze vervangt een oude pers en

Send Us A Message